Tradingsetup

Tjenatjena!

Idag, måndag 15 juni, är den första dagen för mig och min daytrading. IG markets omx30 index pekade under morgonen på en röd börsöppning för veckan och mycket riktigt öppnade markanden senare på -1,9 procent. Under en längre period av konstant hausse på marknaden verkar nu oron till viss del vara tillbaka bland sparare. Kul med en volatil börs nu när man har möjligheten att gå kort i aktier!

Lite kort om min tradingsetup och ingående saldo då. Jag sitter med en laptop och en stor extra monitor till det. På monitorn har jag uppe mitt tradingprogram, Infront, som är kopplat till mitt konto på Nordnet. Min laptop använder jag till att hålla koll på nyhetsflödet genom exempelvis nyhetsflödet på Fill or Kill hemsidan, men också MFN och Twitter. Vanligtvis sitter professionella traders med ett flertal extra monitors, men ärligt talat tror jag det bara hade gjort mig förvirrad i detta läge haha. Första handelsdagen börjar jag med ett saldo på cirka 49 800 SEK på ett ISK konto på Nordnet.

De närmsta två veckorna ska jag nu sitta och handla på detta konto, så förhoppningsvis är det en större siffra nästa fredag!

Ciao // Fill or Kill-praktikanten