Är alla på beachen eller?

Morsning!

Idag är det måndag den 22 juni och börsen var på morgonen nere som mest drygt minus 1 procent. Marknaden har varit otroligt lugn med väldigt lite nyheter och låg omsättning. Det härliga vädret, åtminstone i Stockholm, lär inte ha bidragit med mer action i orderböckerna direkt. Jag själv har återigen haft svårt på marknaden, då marknaden har varit väldigt oförutsägbar och hoppig. På eftermiddagen fick jag mig även en rejäl snyting i form av Oasmia... Mer om det längre ner.


SAS - Kort

Sälj: 8,87 Köp: 8,98 Resultat: -266

Kommer från och med nu ta ett par kliv bak när det kommer till SAS. Försökte korta aktien i fallet på morgonen men kom in för sent och aktien var sedan stark under dagen. Styrkan i aktien är helt orimlig och förstår inte varför.


Oasmia Pharmaceuticals - Lång

Köp: 6,37 Sälj: 5,88 Resultat: -1290

Köpet som gjordes efter rapport förra veckan. Aktien gick som gick väldigt svagt i torsdags fick som jag trodde en rekyl upp till ca 6,35 under dagen, men svalna sedan av under eftermiddagen. Sedan vi halv 4 tiden kom nyheten som fick aktien att sjunka som en sten... Nyheten var att Sven Rohman som sitter som styrelseledamot har sålt aktier till ett värde av 3,1 miljoner kr. Detta gjordes under torsdagen förra veckan, vilket måste ha varit den aktören jag pratade om i bloggen från den dagen. Aktien dök väldigt fort och jag kom ut relativt snabbt, men med en redig torsk trots det. Aktien står i skrivande stund i 5,66 vilket motsvar en nedgång på -7,6 procent för dagen. Denna sved väldigt mycket...


Tigo - Lång

Köp: 254 Sälj: 245,8 Resultat: -390

Köpet gjordes förra i onsdags förra veckan och kursen har inte utvecklats som jag hade hoppats. En svag sommarbörs är sannolikt största förklaringen till detta. Jag kommer att ha denna aktie mer långsiktigt på ett annat konto, men inte här då detta konto är till för kortsiktig trading.


Veckan inleds alltså med ännu en röd dag och nu är saldot nere på cirka 45 500. Det känns kan jag lova! Jag sålde Tigo positionen till stor del för att kunna öppna Infront programmet imorgon med helt tom portfölj. Min trading strategi har uppenbarligen inte fungerat ännu så kommer försöka switcha upp det lite imorgon.

Har fyra dagars trading kvar innan ett uppehåll fram till augusti. Så hoppas dessa dagar ska bli bättre än dem fem första.

Sugen på att börja handla aktier via Nordnet? Klicka här!

Ha de fint!

//FillorKill-praktikanten