Introblogg

Tjenamors alla Fill or Kill läsare!

Jag heter Jonas men kommer gå under namnet FillorKill-praktikanten. Jag är 23 år gammal och precis läst klart min femte termin på ekonomiprogrammet i Uppsala. Tanken har tidigare varit att åka till USA på en utbytestermin i höst, men likt de flesta andra utbyten är det nu inställt. Istället kommer jag nu läsa min C-kurs inom företagsekonomi med inriktning externredovisning. Idén var att läsa C-kursen med inriktning finans, men erbjuds tråkigt nog inte längre sedan en termin tillbaka. Något att ha i åtanke om ni funderar på att läsa ekonomi i Uppsala. Däremot tror jag att externredovisning blir en bra C-kurs också så jag surar inte för mycket över det!

Intresset för aktier och trading har funnits länge då min familj introducerade det i mitt liv vid ung ålder. Själv har jag investerat i aktier i 2-3 år vid sidan av mina studier där de flesta positionerna har varit mellan ett par veckor och upp mot ett år. Allt eftersom jag har lärt mig mer om aktiehandel har intresset bara växt mer och mer.

Nu är det dock dags att testa på daytrading! Genom Fill or Kill har jag fått en fantastisk möjlighet att, med lite assistans från Phukettrader och Lone Wolf, pröva på daytrading i två veckor. Under dessa spännande veckor kommer jag blogga om mina trades och hur jag tänkte inför dessa. Förhoppningen är att detta ska ge en bild av hur det är att sätta igång med trading för första gången. Blogginlägg kommer postas kontinuerligt under tiden med ett eller två inlägg per dag. All trading kommer att göras antigen genom Nordnet bank eller IG markets.

Hoppas några av tycker detta ska bli kul att följa!

Simma lugnt // FillorKill-praktikanten