Köpvillkor

Allmänt
FillorKill säljer publikationer för direkt nedladdning. För att handla hos oss måste du vara myndig. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra försäljningsvillkor och samtycker till att uppgifter om namn, adress och e-postadress registreras i vårt kundregister.

Personuppgifter
För att kunna handla hos oss krävs att du fyller i de uppgifter som efterfrågas (namn, adressuppgifter och e-postadress).
Syftet med detta är att vi ska kunna leverera varan/varorna
Uppgifterna kan också komma att användas för vår marknadsföring, t ex för utskick av erbjudanden, om du har angett att du vill ha det.
Personuppgifterna hanteras i enlighet med personuppgiftslagen (PUL), och lämnas inte ut till tredje part eller annan obehörig.

Ångerrätt
Ångerrätt gäller inte för produkter med digitalt innehåll och som laddas ner eller används online.

Leveransvillkor
Så snart du är registrerad användare och betalning gått igenom får du ett inlogg där publikationer kan laddas ner vidare skickas nypublicerade publikationer till din mailadress.

Uppsägning och bindningstid
Uppsägning av tjänsten sker i inloggat läge på www.fillorkill.se alternativt genom att kontakta oss via vårt webbformulär.

Kortbetalning
Kortbetalning med Visa, MasterCard och American Express. Betalning med kort sker enkelt och säkert med Stripe. Stripe håller hög säkerhet och är certifierade till PCI Service Provider Level 1, vilket är den striktaste nivå av certifiering som finns. All trafik krypteras vilket betyder att det är helt säkert för dig att betala genom Stripe.
Mer information om Stripe.