• cover
  Avsnitt 401 - Dansa i neon
  I veckans avsnitt: Smarteyes nyemission Neonode-update med Felix Lindberg (@F_Lindberg) Fastighetsmarknaden SBBs försäljning till Brookfield Årsstädning i portföljen Fingerprint FED Index ... och avslutningsvis en intressant intervju i slutet av avsnittet (40:31) med Pharmivas VD Anna Linton! Missa inte den! Tack Vontobel, Pareto och Pharmiva! https://paretosec.se/ Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?cqfvrmuwndhw Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 400 - Björnen sover
  I dagens avsnitt: Insiderförsäljningarna  Nätbankerna Vad hände med SPAC:arna? Black Friday Retailslakten Neonodes patentbesked inför lördag Lonewolfs subprime-spaning Kinas covidrestriktioner  Inflationen FED Index ... samt en spännande intervju i slutet av avsnittet (35:55) med Lifecleans VD David Johansson! Missa inte den! Tack Vontobel, Pareto och Lifeclean! https://paretosec.se/ Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?nnmmivskywnm Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 399 - Blåsningen
  I dagens avsnitt: Africa Energys torrborrning Fotbolls-VM och bettingbolagen Kryptokraschen Phukets rapportspek VD-bytet i Disney Streamingkriget Bostadsmarknaden Inflationen Index Tack Vontobel och Pareto! https://paretosec.se/ Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?ukfsturoeuog Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 398 - Alla mot Akelius
  I dagens avsnitt: Veckans rapporter (Bico, Truecaller m.fl) Castellum och den inställda utdelningen Arnhult & Akelius Calliditas rapport Kryptohärvan  Torsdagens superparty Inflationssiffran  Vad som kommer driva börsen  Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (41:01) med Absolents VD Axel Berntsson! Missa inte den! Tack Vontobel, Pareto och Absolent! https://paretosec.se/kapitalfarsakring Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?favkyisxqdig Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 397 - Det tidiga julrallyt
  I dagens avsnitt: Sinch-rapporten De blankade bolagens revansch Veckans rapporter (RVRC, New Wave, Abcellera m.fl) Dagens kongressval USA:s ekonomi Inflationsiffran på torsdag Elpriserna Index Tack Vontobel och Pareto! https://paretosec.se/ Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=59352633 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 396 - Snabba kontringar
  I dagens avsnitt: Kambi-rapporten Paradox Blankarbolagen SBBs avknoppning Mega Caps-rapporterna (Meta, Apple m.fl) Danske Banks böter Rekonstruktioner i småbolag FED Inflationssiffran Index ... samt en spännande intervju i slutet av avsnittet (42:02) med Kanceras VD Thomas Olin! Missa inte den! Tack Vontobel, Kancera och Pareto! https://paretosec.se/ Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?rnucbhbwntvh Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 395 - Svarta hål och gröna skogar
  I dagens avsnitt: Stöket i Ericsson fortsätter Veckans trading Rapportsäsongen Omvända vinstvarningen i Sinch  Calliditas Viaplays rapport Kinas endgame Index Tack Vontobel och Pareto! https://paretosec.se/ Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=58971133 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 394 - Guldkant på vardagen
  I dagens avsnitt: Rapportsäsong Sandvik och Alleima Svensk industri rullar på Boozt och retailsektorn Blankarna täcker sig inte Amorteringskravet ligger kvar Lonewolfs blankningscase Senaste veckans studs Inflationssiffran Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (37:15) med Bioextrax VD Per Erik Velin! Missa inte den! Tack Vontobel, Pareto och Bioextrax! Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?vephhvemyjpx Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 393 - Överbelåningsveckan
  I dagens avsnitt: Urb-it Castellum och Akelius Rutger-rabatten Twitter och Elon Musk Tesla som sentimentsindikator Nasdaq och mäklarkoderna Inflationen Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (42:10) med Eskil Vasänge från Funding Partner! Missa inte den! Tack Vontobel och Funding Partner! Diversifiera investeringsportföljen med ett nytt tillgångsslag. Genom FundingPartner har du möjligheten att investera i nordiska företagslån till små- och medelstora bolag.  www.fundingpartner.se  Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=58625100 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 392 - Bluffcaller
  I dagens avsnitt: Bioarctic Monsterinsiderköpet i Sinch Truecaller Blankarnas marknad  Credit Suisse Marknadsläget Inflationen Index  Nasdaqs nya viktningar ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (41:08) med Brain+ VD Kim Baden-Kristensen! Missa inte den! Tack Vontobel och Brain+! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=58437388 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 391 - 100 miljoner skäl att köpa
  I dagens avsnitt: Insynsköpet i Evolution Vinstvarningar Stundande rapportsäsong  Kvalitetsaktier för byrålådan  Securitas nyemission Dollarn & oljan  FED-mötet    Kraschen i pundet Index Tack Vontobel! Kika in Trade of the Week: https://goi.nf/?xaafhiiffinv Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 390 - Ränteplåstret
  I dagens avsnitt: Dagens räntehöjning Tempen på fastighetsektorn FED imorgon Biotech (Onco, Bioarctic m.fl)  Softbanks placing i Kahoot Trenden i Sinch  Case  Index Tack Vontobel! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=58101941 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 389 - Cykel på köpet
  I dagens avsnitt: Retailslakten (Mips, Thule, Electrolux m.fl) Förändrade konsumentbeteenden Hur valet påverkar börsen Välfärdsbolagen vid eventuellt maktskifte SBB och fastighetssektorn Ryssland och Ukraina Dagens inflationssiffra Case Index Tack Vontobel! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=57925803 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 388 - Fredagslotten
  I dagens avsnitt: Framtiden för Alleima Putin stänger av gaskranen Elmarknaden Nyemissionerna duggar tätt Köpvärda oljebolag Makro  FED Inflationen Index  ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (36:30) med BIMobjects VD Carl Silbersky! Missa inte den! Tack Vontobel och BIMobject! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=57795420 Kom ihåg att produkterna inte erbjuder något kapitalskydd och att du kan förlora din investering. Den här informationen utgör varken investeringsrådgivning eller en rekommendation för investeringsstrategier, utan är endast en annons. Den kompletta informationen om värdepapperen, särskilt vad gäller struktur och risker som är associerade med en investering, beskrivs i basprospektet och de slutliga villkoren. Dokumenten och faktabladet med basfakta för investerare publiceras på webbsidan som tillhör emittenten (Vontobel) på prospectus.vontobel.com. Värdepapper är inte enkla produkter och de kan vara svåra att förstå sig på.
 • cover
  Avsnitt 387 - Tech, trender & case med Carl Armfelt (TIN Fonder)
  I dagens avsnitt gästas Fill or Kill av fondförvaltaren Carl Armfeldt. Det blir ett fullspäckat samtal om marknadsläget, trender inom tech-sektorn, innehav i fonden, update på bl.a Embracer och Evolution, spännande case, spaningar inför framtiden och mycket mer!   Tack RoboMarkets! Kika: https://gorobo.pro/2aue
 • cover
  Avsnitt 386 - Flera skott på mål
  I dagens avsnitt: Calliditas rapport Embracers rapport och spelsläpp Phukets value-trade i Norge  Sandviks avknoppning Tempen på bostadsmarknaden Jackson Hole på Fredag Index ... samt en spännande intervju i slutet av avsnittet (35:05) med Clinical Laserthermia Systems VD Dan Mogren, missa inte den! Tack RoboMarkets! Kika: https://gorobo.pro/2aue  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 385 - Race to the bottom
  I dagens avsnitt: Revolution Race rapport och VD-byte Placing i Hemnet Bostadsmarknaden Inflationssiffran Oljan Abcelleras rapport Pain-trade på uppsidan fortsätter Lösen  Bidens Inflation Reduction Act Index Tack RoboMarkets! Kika: https://gorobo.pro/2aue  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 384 - Kallis på kredit
  I dagens avsnitt: Hur sommaren har varit Spaningar från semestern Vad hände med budet i Kambi Energipriset  Rallyt i Orrön Energy Inflationssiffran imorgon Lonewolfs kortningar i studsen  Taiwan och Pelosi Index Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 383 - Halvårskrönikan
  I dagens avsnitt: Marknadsläget  Årets bästa och sämsta trades Halvårssummering av nyårsportföljerna Vad man ska ta med sin in i andra halvåret Tankar inför hösten Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 382 - Intervju med Mikael Holm (Alcur Fonder)
  I veckans sommaravsnitt intervjuas förvaltaren Mikael Holm på Alcur Fonder och berättar om hur de arbetar på Alcur, filosofin bakom nystartade Alcur Grow och hur deras investeringsprocess ser ut. Mikael delar även med sig av de största innehaven i fonden samt intressanta framtidsspaningar.  Tack RoboMarkets! Kika: https://gorobo.pro/2aue  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 381 - Ränte-special med Nikos & Taner (Atlant Fonder)
  I veckans sommaravsnitt gör ränte- och derivatförvaltarna Taner Pikdöken och Nikos Georgelis på Atlant Fonder comeback i Fill or Kill. Det blir fullt fokus på aktie-, ränte- och obligationsmarknaden. Hur tänker de kring svängningarna på räntemarknaden det senaste halvåret? Vad ser de för risker i fastighetssektorn? Hur hedgar man sig fram tills årsskiftet? De delar även med sig av deras strategi och hur de tänker när de tar positioner. Det här vill du inte missa!  Tack RoboMarkets! Kika: https://gorobo.pro/2aue  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 380 - Tech-special med Inge Heydorn (GP Bullhound)
  I veckans sommaravsnitt intervjuas tech-räven Inge Heydorn på GP Bullhound. Det blir inledningsvis mycket erfarenheter från Inges år inom tech-sektorn, för att övergå till hur Inge ser på marknaden just nu och framtidsutsikter för de stora tech-bolagen. Det blir även ett par intressanta case från fonden!  Tack RoboMarkets! https://gorobo.pro/2aue  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 379 - Strejkande Traders
  I dagens avsnitt: Strejken i SAS och hur det påverkar flygbranschen Oncopeptides Fastighetsmarknaden och SBB Budet i Cary Group Oljan Recessionsrisken Inflationen börjar visa sig överallt Index Tack RoboMarkets! https://gorobo.pro/2aue  Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 378 - Tolvmånadersmetoden
  I dagens avsnitt: Oncopeptides Sommarpositioner Lundin Energys nystart Budrykten Swedish Match Vem vill köpa Kambi? Robinhood Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (33:16) med Prostatype Genomics VD Fredrik Persson! Missa inte den! Tack Vontobel och Prostatype Genomics! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=56286642 Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 377 - Cykla i motvind
  I dagens avsnitt: Uppdatering SBB H&Ms försäljningssiffror Uppdatering Neonode  Vinstvarningar ($XXL, $HUSQ, $SHOT m.fl) Cykelcase  Polestars spac ($GGPI) Biotech-index ($ABCL m.fl) Förra veckans händelser FED Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (30:30) med Metacons VD Christer Wikner! Missa inte den! Tack Vontobel och Metacon! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=56136355 Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 376 - Mörka moln
  I dagens avsnitt: Hur man ska se på SBB Fastighetsbolag E-handeln (Boozt, Bygghemma, Desenio m.fl) Fredagens inflationsiffra Centralbankerna och räntehöjningarna Kryptokraschen FED-mötet på Onsdag Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (37:32) med Tingsvalvets VD Håkan Karlsson! Missa inte den! Tack Vontobel och Tingsvalvet! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=55963900 Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 375 - The Final Countdown
  I dagens avsnitt: Uppföljning av förra veckans ämnen Centralbankerna och räntan Makro Nya normala efter covid Index Neonode ... samt ett återbesök av patent-proffset Felix Lindberg (@f_lindberg)! Det blir fullt fokus på Neonode-stämningen - vad som hänt sen sist, vad nästa steg i processen blir och hur det kan komma att spela ut. Det här vill ni verkligen inte missa! (19:20).  I slutet av avsnittet blir det även en intressant intervju (41:28) med Alzinovas VD Kristina Torfgård och CSO Anders Sandberg!  Tack Vontobel, Aktieinvest, Alzinova! Kika in Trade of the Week: https://track.adform.net/C/?bn=55782746 Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 374 - VM i kapitalförstöring
  I dagens avsnitt: Indexomviktningarna och vilka bolag som påverkas  Oljesektorn stekhet igen Råvaror  Nyemission i Millicom ($TIGO) Stökigt i SAS Luktar bud i Kambi Index  Värderingar Positiva signaler i retail Botten i Biotech ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (38:36) med Marcus Hernhag! Missa inte den! Tack Vontobel och Aktieinvest! Kika in Trade of the Week https://track.adform.net/C/?bn=55673822 Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 373 - Klarna, färdiga, gå!
  I dagens avsnitt: Bavarian och apkopporna Retail-slakt H&M Truecaller Techsektorn ställer om Värderingarna i onoterat Klarna Vinstvarningen i Snap Phukets portföljbolag (Calliditas, Nordic Unmanned) Index ... och en spännande intervju i slutet av avsnittet (38:30) med Carbiotix VD Kristofer Cook! Missa inte den! Tack Vontobel och Carbiotix! Kika in Trade of the Week https://certificates.vontobel.com/SE/SV/blog/Author/FillorKill/trade-of-the-week-social-media-bolag?utm_source=fillorkill_se&utm_medium=paidpartners&utm_campaign=DI_annualcooperation_se_se&utm_term=kw21_social-media-bolag&utm_content=link_podcast Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se
 • cover
  Avsnitt 372 - Portföljuppdatering
  I dagens avsnitt: AwardIt debaclet Insidertransaktioner Återköp den perfekta kudden (H&M, MTG m.fl) Update Lonewolfs case (Neonode, Abcellera) Triggers i Calliditas Biotech Stablecoins Bitcoin Räntan Index ... samt en spännande intervju i slutet av avsnittet (38:40) med Fantasma Games VD Fredrik Johansson! Missa inte den! Tack Vontobel och Fantasma Games! Kika in Trade of the Week https://vonto.be/fillorkill-w20 Ha koll på vår hemsida! www.fillorkill.se